Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Θερινό Εργαστήριο για Παιδιά με θέμα:

«Δικαιώματα του Παιδιού»


Η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, ανακοινώνει τη διοργάνωση θερινού εργαστηρίου για παιδιά ηλικίας 13-17 ετών, με θέμα «Δικαιώματα του Παιδιού». Μέρος του Εργαστηρίου θα είναι αφιερωμένο στην προώθηση της εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης «Ένα στα Πέντε» κατά της σεξουαλικής κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών. Μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, τα παιδιά θα πληροφορηθούν και θα ευαισθητοποιηθούν σε θέματα Δικαιωμάτων του Παιδιού. Επιπρόσθετα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν εκδήλωση για προώθηση της Εκστρατείας «Ένα στα Πέντε» που προγραμματίζεται για τις 12 Οκτωβρίου 2013.

Το εργαστήρι θα διεξαχθεί από τις 8 - 12 Ιουλίου 2013, από τις 9:00-13:00, στο Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Γωνία Απελλή και Παύλου Νιρβάνα, 5ος όροφος, 1496 Λευκωσία. Στα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το θερινό εργαστήρι θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποτείνεστε τηλεφωνικά στους αριθμούς 22873175 / 22873132 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση childcom@ccr.gov.cy μέχρι την 1η Ιουλίου 2013.

Σημειώνεται ότι, την ευθύνη για τη μεταφορά των παιδιών προς και από το Γραφείο της Επιτρόπου θα έχουν οι γονείς τους.

Για να δείτε την εφημερίδα που ετοίμασαν τα παιδιά του περσινού Θερινού Εργαστηρίου πατήστε ΕΔΩ

Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top