Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος

    Η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού ανακοινώνει τη διοργάνωση εβδομαδιαίου θερινού εργαστηρίου για παιδιά με θέμα «Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα για Παιδιά». Με την παρακολούθηση του εργαστηρίου αυτού, τα παιδιά θα πληροφορηθούν και θα ευαισθητοποιηθούν για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και ειδικότερα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ενώ παράλληλα θα τους δοθεί η δυνατότητα εθελοντικής προσφοράς στο έργο του Γραφείου.

    Το εργαστήρι θα διεξαχθεί την εβδομάδα 4 Ιουλίου – 8 Ιουλίου 2011. Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε 20 παιδιά ηλικίας 12 – 15 ετών και εφήβους ηλικίας 16 - 17 ετών και θα διαρκεί από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 καθημερινά. Στα παιδιά θα προσφέρονται μικρά γεύματα κατά τα διαλείμματα. Σε όλα τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το θερινό εργαστήρι θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

    Τα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εργαστήρι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή είτε τηλεφωνικώς στους αριθμούς 22873200 / 22873175 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση childcom@ccr.gov.cy μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011. Τα παιδιά καλούνται να αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους, την ηλικία τους, τη διεύθυνση της οικίας τους και το τηλέφωνο των κηδεμόνων τους. Σημειώνεται ότι την ευθύνη για τη μεταφορά των παιδιών προς και από το Γραφείο της Επιτρόπου θα έχουν οι γονείς τους. Έντυπο συγκατάθεσης γονέα επισυνάπτεται πιο κάτω.Κατεβάστε το αρχείο Word συγκατάθεση γονέα.doc


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top