Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - ΚύπροςNEA ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


Μια νέα διαδικτυακή πρόκληση που θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος των περιοριστικών μέτρων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης υλοποιείται από την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού με τίτλο #therightchallenge.

Ζητούμενο: η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο με την αγαπημένη δραστηριότητα μέσα στο σπίτι, παιδιών και ενηλίκων, η οποία θα συνοδεύεται από το hashtag #therightchallenge. Με αυτό τον τρόπο θα μαζευτούν ιδέες για δημιουργικές ασχολίες στο σπίτι.

Στόχος: η ανάρτηση αγαπημένων δραστηριοτήτων στο σπίτι από τουλάχιστο 365 άτομα, όσοι και οι μήνες από την υιοθέτηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Νοέμβριος 1989) μέχρι και τις 13 Απριλίου 2020, η πρώτη ημερομηνία που θα έληγαν τα περιοριστικά μέτρα.

Ελπίζουμε με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, και όταν θα νιώθουμε πλέον πιο αισιόδοξοι και ότι τα μέτρα που προωθήσαμε προστάτευσαν το δικαίωμα στη ζωή και στην υγεία, και εφόσον καταφέρουμε να δημοσιευτούν τουλάχιστο 365 φωτογραφίες ή βίντεο, θα δοθεί στη δημοσιότητα τραγούδι-ραπ για τα δικαιώματα με τη συμμετοχή της Επιτρόπου, παιδιών και γνωστών προσωπικοτήτων.

Μείνετε λοιπόν σπίτι και ξεκινήστε να ανεβάζετε φωτογραφία ή βίντεο με την αγαπημένη σας δραστηριότητα μέσα στο σπίτι με το #therightchallenge και προκαλέστε φίλους και γνωστούς για να πράξουν το ίδιο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα δικαιώματα στη ζωή και στην υγεία.
Back To Top