Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος


Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που τελώ σήμερα τα εγκαίνια μιας τόσο όμορφης εκδήλωσης, αφιερωμένης στα παιδιά, την οποία οργανώνει το Ladies Circle 1 Λευκωσίας.
Η σημερινή εκδήλωση, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση του ιδρύματος Κιβωτός – Κέντρο Θεραπειών και Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην Πάφο, και των Κινητών Μονάδων Μέντωρ - Κέντρα Εκπαίδευσης Ζωής, είναι απλώς ενδεικτική της ευαισθησίας και της πλούσιας κοινωνικής προσφοράς της Οργάνωσης Ladies Circle 1, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Οι Μονάδες Μέντωρ - Κέντρα Εκπαίδευσης Ζωής, ευγενική δωρεά των οργανώσεων Round Table Κύπρου, Ladies Circle , 41 Club και Tangent Club και του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου οι οποίες προωθούν την ενδυνάμωση των παιδιών μέσα από την παροχή πληροφοριών, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την ενίσχυση της αυτοεκτίμησής τους, αποτελούν σήμερα, ισχυρότατα εργαλεία, στη συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται στα πλαίσια της Δημόσιας Εκπαίδευσης, για την πρόληψη της χρήσης των εξαρτησιογόνων ουσιών.
Από την άλλη, το Ίδρυμα Κιβωτός - Κέντρο Θεραπειών και Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην Πάφο, έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στον τομέα αποκατάστασης και εκπαίδευσης των παιδιών με ειδικές ανάγκες, προσφέροντας μοναδικές, για την επαρχία Πάφου, υπηρεσίες και στήριξη σε μια ιδιαίτερα ευάλωτη ομάδα παιδιών.
Συγχαίρω τις κυρίες του Ladies Circle 1, για τη σημαντική φιλανθρωπική προσφορά τους καθώς και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τα παιδιά. Θέλω να πιστεύω ότι το δικό τους παράδειγμα θα ακολουθήσουν κι άλλες οργανώσεις μέσα από την Κοινωνία των Πολιτών.
Κλείνοντας, εύχομαι σε όλες και όλους και, ιδιαίτερα στα παιδιά, στα οποία είναι αφιερωμένη η σημερινή εκδήλωση, να περάσουν ένα όμορφο πρωινό γεμάτο χαρά και διασκέδαση.Κατεβάστε το αρχείο Acrobat Χαιρετισμός Επιτρόπου.pdf


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top