Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος

    Η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού προσφέρει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδες παιδιών ηλικίας Προδημοτικής και Δ’ τάξης Δημοτικού και πραγματοποιείται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γραφείου της Επιτρόπου (Γωνία Απελλή και Παύλου Νιρβάνα, 5ος όροφος, 1496 Λευκωσία). Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο από σχολεία.

    Το πρόγραμμα προσφέρεται κατά τους μήνες λειτουργίας των σχολείων, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούνιο. Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Επίτροπο και να πληροφορηθούν για τα δικαιώματά τους μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και παιχνίδια. Το πρόγραμμα διαρκεί δύο ώρες, ενώ στα παιδιά προσφέρεται ενημερωτικό υλικό, δωράκια από την Επίτροπο καθώς και πιστοποιητικό συμμετοχής. Ο μέγιστος αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν κάθε φορά είναι είκοσι οκτώ.

    Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται να επικοινωνούν εγκαίρως με τη λειτουργό του Γραφείου της Επιτρόπου, Πολύμνια Τομασίδου (Τηλ. 22873175).Κατεβάστε το αρχείο Word ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.doc
Κατεβάστε το αρχείο Word ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.doc
Κατεβάστε το αρχείο Word Iανουάριος.doc


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top