Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος


Η Επίτροπος στα πλαίσια της δράσης του Γραφείου της κάτω από το γενικό τίτλο «Μέσα τα παιδιά, έξω η Βία» έχει θεσμοθετήσει βραβείο το οποίο είναι ευγενική προσφορά της εταιρείας Α.Π.Ο.Ε.Λ. Ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

Το βραβείο, το οποίο θα κληρώνεται μια φορά το μήνα ανάμεσα σε όσα παιδιά δείξουν σχετικό ενδιαφέρον για το Βραβείο του ΑΠΟΕΛ, είτε στα πλαίσια επίσκεψης που πραγματοποιήσουν στο Γραφείο της Επιτρόπου είτε μέσω της Ηλεκτρονικής της Ιστοσελίδας αφορά τα ακόλουθα:

 • 1. Επίσκεψη στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ομάδας στον Αρχάγγελο (ξενάγηση, συνομιλία με προπονητή και ποδοσφαιριστές, παρακολούθηση της προπόνησης)
 • 2. Μια επίσημη φανέλα της Ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.
 • 3. Παρακολούθηση ενός επίσημου ποδοσφαιρικού αγώνα μαζί με τον Πρόεδρο της Ομάδας.
  Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού το Βραβείο του ΑΠΟΕΛ για το μήνα Μάιο 2010 κέρδισε η Όλγα Ευθυμίου.

  Δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός παιδιών (γύρω στα εκατό) έδειξαν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο Βραβείο, το ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να προσφέρει σε ακόμη δύο παιδιά ως δώρο δύο κάρτες διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Τις κάρτες διαρκείας, οι οποίες κληρώθηκαν για το Μάιο του 2010, κέρδισαν οι Σταύρος Κοντοπύργος και Γιώργος Γεωργίου.

  Η Επίτροπος εύχεται στην Όλγα, το Σταύρο και το Γιώργο να απολαύσουν ευχάριστες ποδοσφαιρικές στιγμές κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.


 • Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

  Back To Top