Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος

Η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού προσφέρει για τρίτη συνεχή χρονιά εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδες παιδιών Προδημοτικής και Δ’ τάξης Δημοτικού και πραγματοποιείται στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γραφείου της Επιτρόπου (Γωνία Απελλή και Παύλου Νιρβάνα, 5ος όροφος, 1496 Λευκωσία). Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο από σχολεία.

Το πρόγραμμα θα προσφέρεται κατά τους μήνες Οκτώβριο μέχρι Ιούνιο. Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Επίτροπο και να πληροφορηθούν για τα δικαιώματά τους μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και παιχνίδια. Το πρόγραμμα διαρκεί τρεις ώρες, ενώ στα παιδιά προσφέρεται ενημερωτικό υλικό και δωράκια από την Επίτροπο. Ο μέγιστος αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν κάθε φορά είναι είκοσι πέντε.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται να επικοινωνούν εγκαίρως με τους λειτουργούς του Γραφείου της Επιτρόπου:
Χριστίνα Χατζησάββα (τηλ.: 22873175) και Κυριάκο Μιχαήλ (τηλ.: 22873132).Κατεβάστε το αρχείο Word ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΧΩΡΑ 2012-13.doc


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top