Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος


Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, μέσα στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά προσχολικής ηλικίας «Το Καρναβάλι των Ζώων», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, ολοκλήρωσε το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, στο Θέατρο Παλλάς - Πύλη Πάφου στη Λευκωσία το πρόγραμμα με συναυλία για το κοινό και έκθεση με χειροτεχνίες παιδιών.

Το πρόγραμμα των συναυλιών αποτελεί μία καινοτομία της ΣΟΚ, ώστε να διαμορφώσει εμπειρίες μουσικής μάθησης υψηλού επιπέδου σε όλες τις ηλικίες του μουσικού ακροατηρίου της Κύπρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το "Καρναβάλι των Ζώων" του Camille Saint-Saens, καθώς και το παραδοσιακό κυπριακό παιδικό τραγούδι "Το Φίδιν τζι' ο Κατσόσοιρος" το οποίο προσφέρθηκε από την Δρα Αύρα Πιερίδου Σκουτέλλα για επεξεργασία και ενορχήστρωση από τον Ευαγόρα Καραγιώργη.

Το όλο πρόγραμμα αποτελεί υλοποίηση ενός από τους βασικότερους στόχους του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου για μια ουσιαστική συνεισφορά ση μουσική παιδεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, μέσω της διαμόρφωσης εξειδικευμένων προγραμμάτων που να προσφέρουν εμπειρίες μουσικής μάθησης υψηλού επιπέδου σε όλες τις ηλικίες.

Το πρόγραμμα τελεί υπό τη Μουσική Διεύθυνση του Σπύρου Πίσυνου με σολίστ τους Κυριάκο Σουρουλλά και Esra Poyrazoglu. Μουσικοπαιδαγωγός/Συντονίστρια/Παρουσιάστρια του προγράμματος: Δρ. Αύρα Πιερίδου Σκουτέλλα


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top