Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος

Επίσκεψη της Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ταμασού στο Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού στα πλαίσια του Προγράμματος Δικαιωματοχώρα

Στις 18/01/2012 επισκέφτηκε το Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού η Δ΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ταμασού στα πλαίσια του Προγράμματος «Δικαιωματοχώρα». Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με την Επίτροπο για τα δικαιώματά τους και να περάσουν ευχάριστα δυόμιση ώρες εξερευνώντας τα δικαιώματα των παιδιών και πώς αυτά εφαρμόζονται στην πράξη.

Οι δραστηριότητες ήταν βιωματικού χαρακτήρα και περιείχαν εργασία σε ομάδες, συζήτηση, παιχνίδια και κατασκευές. Τα παιδιά άφησαν άριστες εντυπώσεις τόσο στην Επίτροπο όσο και στους Λειτουργούς του Γραφείου με την ευαισθησία και τις γνώσεις που είχαν σε θέματα δικαιωμάτων του παιδιού.


Στο τέλος του προγράμματος δόθηκε σε κάθε παιδί υλικό που αφορά τα δικαιώματα του παιδιού καθώς επίσης και αναμνηστικά δώρα με σκοπό την αξιοποίησή του στο σχολείο αλλά και στο σπίτι.

Κατεβάστε το αρχείο Word ανακοινωση στην ιστοσελιδα.docx


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top