Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος

Θερινό Εργαστήριο για Παιδιά με θέμα:

«Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα»


Η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, κα Λήδα Κουρσουμπά, ανακοινώνει τη διοργάνωση θερινού εργαστηρίου για παιδιά ηλικίας 13-17 ετών, με θέμα «Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα». Μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, τα παιδιά θα πληροφορηθούν και θα ευαισθητοποιηθούν σε θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ειδικότερα σε θέματα Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Το εργαστήρι θα διεξαχθεί από τις 9 - 13 Ιουλίου 2012, από τις 9:00-13:00, στο Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Γωνία Απελλή και Παύλου Νιρβάνα, 5ος όροφος, 1496 Λευκωσία. Στα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το θερινό εργαστήρι θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποτείνεστε τηλεφωνικά στους αριθμούς 22873175 / 22873132 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση childcom@ccr.gov.cy μέχρι την 1η Ιουλίου 2012. Σημειώνεται ότι, την ευθύνη για τη μεταφορά των παιδιών προς και από το Γραφείο της Επιτρόπου θα έχουν οι γονείς τουςΚατεβάστε το αρχείο Word Θερινό εργαστήρι .docx


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top