Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος

Χαιρετισμός Επιτρόπου στο 5ο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς
το οποίο διοργανώνει η Ιστοσελίδα paidiatros.com
31 Mαρτίου 2012
Αμφιθέατρο Δήμου Λατσιών

Η διοργάνωση ενός συνεδρίου για πέντε συναπτά έτη, με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία – όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Συνεδρίου για Γονείς και Εκπαιδευτικούς της Ιστοσελίδας paidiatros.com - το καθιερώνει πλέον ως θεσμό κατοχυρώνοντας το παράλληλα, στη συνείδηση της κοινωνίας ως μια ουσιαστική παρέμβαση στα θέματα με τα οποία ασχολείται.

Αξίζουν λοιπόν θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και όλους όσοι συμβάλλουν με την, εξ’ όσων αντιλαμβάνομαι, εθελοντική και αφειδώλευτη εργασία τους, τόσο στο συνεχή εμπλουτισμό και τη σταθερή ανανέωση της ιστοσελίδας paidiatros.com όσο και στην ετήσια διοργάνωση του συνεδρίου της ιστοσελίδας για Γονείς και Εκπαιδευτικούς.

Κυρίες και κύριοι

Η Ιστοσελίδα paidiatros.com με το πλούσιο έργο και τη δράση της αποτελούν απτό παράδειγμα του δυναμισμού που διέπει την κοινωνία των πολιτών και της δυνατότητάς της να συμβάλλει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Με τις αναρτήσεις που φιλοξενεί παραθέτει μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη άποψη σε πληθώρα θεμάτων που αφορούν την υγεία του παιδιού, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου. Κατά τον τρόπο αυτό παρέχει σε κάθε γονιό και εκπαιδευτικό τη δυνατότητα να αντλήσει από την επιστημονική γνώση – την οποία παρουσιάζει απλοποιημένη αλλά καθόλου απλοϊκά – προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει στα παιδιά μια πιο αποτελεσματική φροντίδα και πιο προσεγμένη διαπαιδαγώγηση.

Είναι λοιπόν φυσικό, να θεωρώ, ως Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και τους συντελεστές της, σημαντικούς συνεργάτες στην προσπάθεια που καταβάλλω για εμβάθυνση του παιδοκεντρικού χαρακτήρα της κοινωνίας μας και τη διαμόρφωση των πλέον κατάλληλων συνθηκών που θα επιτρέπουν σε κάθε παιδί να αναπτύσσεται με πλήρη υγεία σε ένα περιβάλλον που θα του παρέχει πλήρη ασφάλεια και προστασία χωρίς δε να ακυρώνει τη δυνατότητά του να αναπτύξει πλήρως την αυτονομία του.

Προτού κλείσω, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ιστοσελίδας paidiatros.com και, ιδιαίτερα, στο Δρ. Αδάμο Χατζηπαναγή, Πρόεδρο της επιστημονικής και οργανωτικής επιτροπής, για τη διοργάνωση του σημερινού συνεδρίου, αλλά και για τις συνεχείς και συνεπείς προσπάθειες και δράσεις του για προώθηση θεμάτων που στοχεύουν να διασφαλίσουν ένα σημαντικότατο δικαίωμα του παιδιού, το δικαίωμα στην υγεία.

Με τις σκέψεις αυτές, εύχομαι σε όλους ένα ιδιαίτερα γόνιμο Συνέδριο.Κατεβάστε το αρχείο Word XAIRETISMOS EPITROPOU.doc


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top