Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος


Η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, αναχωρεί σήμερα Δευτέρα για τις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει, μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jacque Barrot, στο 3ο Πανευρωπαϊκό Forum για τα Δικαιώματα του Παιδιού το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008.

Το Πανευρωπαϊκό Forum στοχεύει σε ανταλλαγή πληροφοριών και καλών πρακτικών για τα δικαιώματα του παιδιού. Ταυτόχρονα, το Forum συμβάλλει στην προώθηση της εφαρμογής των δικαιωμάτων του παιδιού και ενθαρρύνει δράσεις και αποφάσεις για την προώθηση και προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού στα κράτη μέλη. Το 3ο Ευρωπαϊκό Forum θα επικεντρωθεί σε δύο βασικά θέματα, το δικαίωμα συμμετοχής των παιδιών και τη βία ενάντια στα παιδιά.

Στη συνάντηση, πέραν του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Jacque Barrot θα συμμετάσχουν η Elisabeth Pelsez, Γαλλική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Roberta Angelilli, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Maud de Boer-Buquicchio, Βοηθός Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς και Ευρωπαίοι Επίτροποι δικαιωμάτων του παιδιού.Λευκωσία, 8 Δεκεμβρίου 2008

Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top