Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ανεξάρτητος Εθνικός Οργανισμός Δικαιωμάτων του Παιδιού - Κύπρος

    Η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, κα Λήδα Κουρσουμπά, διοργανώνει κάθε χρόνο θερινό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 12-16 ετών, με θέμα «Τα Δικαιώματα του Παιδιού». Το εργαστήρι διοργανώνεται στις αρχές Ιουλίου, από τις 9:00 -13:00, στο Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Γωνία Απελλή και Παύλου Νιρβάνα, 5ος όροφος, 1496 Λευκωσία. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, σημειώνεται δε ότι την ευθύνη μεταφοράς των παιδιών προς και από το Γραφείο της Επιτρόπου έχουν οι γονείς/κηδεμόνες. Στα παιδιά που παρακολουθούν το θερινό εργαστήρι, προσφέρεται ελαφρύ πρόγευμα και δίνεται πιστοποιητικό συμμετοχής.

    Μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, τα παιδιά πληροφορούνται και ευαισθητοποιούνται σε θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ειδικότερα σε θέματα Δικαιωμάτων του Παιδιού. Αναλυτικότερα, στο εργαστήρι τα παιδιά μαθαίνουν για τις βασικές Αρχές και πρόνοιες της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού και ενδυναμώνονται όσον αφορά στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

    Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποτείνεστε τηλεφωνικά στους αριθμούς 22873132/22873200 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση childcom@ccr.gov.cy.


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top